Lorie-tan szekrénye
To do list

Bejegyzés:

● Pakk Japánból 2

 
Tájékozódj

● Szekrényajtó
● Hol vagyok?
● Lorie
● Parafatáblám 
● Vendégkönyv
● Reklámkönyv

 
Rókáim

>>Facebook<<
13 / korlátlan
 

Ikonra vár: -

 
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az erdő rókái
Indulás: 2013-01-26
 

Szekrényajtó

3. Ame no oto

2015.06.16. 19:11, Lorie-tan
avagy kérdés a látogatókhoz

No, hát ma egyetlen frissítést hoztam nektek. A napokban felkerült a myanimelist-em tartalma. Ha kíváncsi vagy az animés ízlésemre, kukkants be a "Kedvenc animéim" modulba! :)

Továbbá, a napokban Dorothy felhozta, hogy mi lenne, ha áthoznám ide a Chiaki honyaku portálom tartalmát, mely fordításaimmal foglalkozik.

Harmadjára pedig a közönség segítségét kérném, hogy miből látna még többet szívesen az oldalon (pl. zenei toplistám, fordításaim, gasztronómiai toplista, stb.) A véleményeket szeretettel várom a Vendégkönyvbe vagy a csetbe :) 

Lorie-tan

2. Frissítések

2015.06.13. 17:40, Lorie-tan
Avagy az elmúlt 4-5 nap hozománya

Megérett a főoldalam egy blogos átalakításra. Mint láthatjátok, levettem a frissítéseket, ezentúl, ha változás történik az oldalon, azt itt fogom jelezni. A frissítések levétele miatt a Szekrényem átkerült a jobb oldalra, a bal oldalon pedig értelemszerűen minden feljebb csúszott. Vegyük sorra, mi minden történt az elmúlt  4-5 napban az oldallal: 

●Új külső került fel, köszönet érte: Dorothy 
●Elkészült a Szekrényajtó, aka főoldal
●Elkészült a Lorie-tan menüpont, aka a szerkesztőről
●Elkészült a Szeretteim menüpont, aka a barátaim, családom
●Elkészült az Írásaim menüpont
●Frissítettem a rajzaimat
●Lettek csereikonjaim

Nem ez kis kuckóm első megjelenése, azonban személyes okok - ez gyakran egyszerű lustaság volt - miatt a lorie-tan.gp tényleges debütásála csak a napokban történt meg. Egy kis történeti-statisztikai áttekintés: 

●Az oldal indult: 2013. 01. 26.
●Az eddigi legforgalmasabb nap: 2015. 06. 11. (38)
●Cserék száma: 6
●Felhasznált tárhelyem: 186, 31 MB
●Regisztrált felhasználók: 1 
●Összlátogatottság: 845

Lorie-tan

1. A kezdetek

2015.06.13. 17:36, Lorie-tan
Avagy a hajdani főoldal szövege

Üdvözöllek az oldalamon!

Ez a kis kuckó azért jött létre, hogy megoszthassam az érdeklődőkkel az arra érdemes munkáimat - rajzaimat, fényképeimet, mangáimat, írásaimat, melyek túlnyomórészt a privát szerepjátékom köré összpontosulnak. Ha elsősorban rám vagy kíváncsi, ajánlom a Lorie-tan menüpontot. Ha üzenetet hagynál, megteheted jobb oldalt a chat-ben, vagy a vendégkönyv menüpontban. Ha a munkáimra vagy kíváncsi, ajánlom a Szekrényem menüt nézegetésre. Ha pedig a barátaimra vagy kíváncsi, kukkants be a szeretteim menüpontba. Figyelem! Minden, ami az oldalon fellelhető, saját, szellemi tulajdon! Ha szeretnél valamit, elkérheted, de ne lopd el! Ha cserét szeretnél kérni, nyitott vagyok előtted, de arra kérlek, előbb olvasd el a Cset- és csereszabályzatot. Ha pedig erre jártál, mindenképp mondd el a véleményed :) Kellemes böngészést kívánok mindenkinek! 

Lorie-tan

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Szekrényem


● Rajzaim
● Mangáim
● Fotóim
● Írásaim
● Elérhetőségeim

 
Társalgó


A szerkesztő: 
Lorie
Az oldal indult: 2013. január 26
Kommentálás előtt: 
Cset- és csereszabályzat
Visszatérőknek: Csetikonok

 
Sententia
Lorie kérdezi:
Sok pénz egy utált munkáért, vagy kevés pénz valamiért, amit szeretsz?

Inkább keresek sok pénzt valamivel, amit nem szeretek.
Inkább keresek kevesebb pénzt valamivel, amit szeretek.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Figyelem! Az oldalon fellelhető minden rajz, fénykép, írás az én szellemi tulajdonomat képezi. Másolás, lopás büntetőjogi következményeket vonhat maga után! 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG