Lorie-tan szekrénye
To do list

Bejegyzés:

● Pakk Japánból 2

 
Tájékozódj

● Szekrényajtó
● Hol vagyok?
● Lorie
● Parafatáblám 
● Vendégkönyv
● Reklámkönyv

 
Rókáim

>>Facebook<<
13 / korlátlan
 





Ikonra vár: -

 
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az erdő rókái
Indulás: 2013-01-26
 

Szekrényajtó

32. Bokod, Tata, Vértesszőlős

2016.08.30. 10:47, Lorie-tan
avagy egy családi kirándulás

Nehéz visszamenőleg blogolni. Nagy nehezen kiderítettem, hogy augusztus 14.-éről fogok ma nektek mesélni. Már nagyon régen láttunk az interneten egy cikket, egy magyar településről, Bokodról, aminek az a különlegessége, hogy szinte csak halászkunyhókból áll. De nem ám akármilyenekből, hanem stégekre épült halászkunyhókból, amik gyakorlatilag a víz fölött lebegnek. Szóval úgy döntöttünk, ide elmegyünk, és megnézzük magunknak ezt az izgalmas látványt. Azzal azonban nem számoltunk, hogy Bokod, és a Bokodi tó önmagában olyan ismeretlen és felfedezetlen vidék, hogy még a GPS sem tudta, hogy kell odamenni. Ott voltunk a tónál, és egyszerűen nem sikerült egy olyan utat találnunk, ami nem magánterületre vezetett volna. Fotóztam párat, de úgy nézzétek, hogy ezeket magánterületről fotóztam. Amikor már nagyon untam, hogy az istennek nem találunk oda, mentem megkérdezni egy öreg halászt, hogy hogy kell egy olyan útra keveredni, ami ténylegesen a tóhoz vezet. A következő volt a válasza: "Azt keresik, amit az interneten látni?" Hát én szégyenkezve, de bólintottam. Azért ez milyen? Elirányított bennünket Oroszlány felé, de végül a szomszédos településen át sem sikerült megközelítenünk az áhított tavat. Mivel ekkorra már anyának is jópár ér kidagadt a homlokán, feladtuk a keresést. Továbbálltunk Vértesszőlősre, Samu lelőhelyére. Itt nem fotóztam, mert egyszerűen annyira nem volt mit. Samu maradványa nem volt ott, csak mészkőlemezeket lehetett plexiüveg mögött fotózni, azt pedig nem gondoltam olyan izgalmasnak. Mindenesetre Vértesszőlős szép volt, a parkban pedig sétáltunk egy nagyot. Harmadik, egyben utolsó állomásunk Tata volt, és a tatai vár. Gyerekek, ha hiszitek, ha nem, a tatai várban 1500 jó magyar pengőt kérnek el azért, ha fotózni akarsz, így bár nálam volt a fotoapparát,  végül nem fotóztam, csak a várat kívülről. Gyönyörű idő volt, igazi, nyári meleg, így a várséta után még elcsattogtunk a tatai tó mellett elterülő városrészbe. Viszonylag hamar véget ért ez a kirándulás, 6 órára itthon is voltunk. Sok szépet láttam, és bár fotó nem készült sok, mindig a volt angoltanárom jut eszembe, aki azt mondta, a legszebb fotók úgy készülnek, ha egy nagyot pislogunk. Minél idősebb vagyok, annál inkább igazat adok neki. 

Lorie

U.I.: Ha megérkeztem Angliába, lecserélem a fotókat :)

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Szekrényem


● Rajzaim
● Mangáim
● Fotóim
● Írásaim
● Elérhetőségeim

 
Társalgó


A szerkesztő: 
Lorie
Az oldal indult: 2013. január 26
Kommentálás előtt: 
Cset- és csereszabályzat
Visszatérőknek: Csetikonok

 
Sententia
Lorie kérdezi:
Sok pénz egy utált munkáért, vagy kevés pénz valamiért, amit szeretsz?

Inkább keresek sok pénzt valamivel, amit nem szeretek.
Inkább keresek kevesebb pénzt valamivel, amit szeretek.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Figyelem! Az oldalon fellelhető minden rajz, fénykép, írás az én szellemi tulajdonomat képezi. Másolás, lopás büntetőjogi következményeket vonhat maga után! 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG