Lorie-tan szekrénye
To do list

Bejegyzés:

● Pakk Japánból 2

 
Tájékozódj

● Szekrényajtó
● Hol vagyok?
● Lorie
● Parafatáblám 
● Vendégkönyv
● Reklámkönyv

 
Rókáim

>>Facebook<<
13 / korlátlan
 

Ikonra vár: -

 
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az erdő rókái
Indulás: 2013-01-26
 

Szekrényajtó

33. Némileg zavarban vagyok...

2017.08.09. 18:46, Lorie-tan
avagy minek nevezzelek?

Nem is tudom, hogy szóljak hozzátok. Majd egy év eltelt, mióta utoljára írtam. Tulajdonképpen azért kezdtem el blogolni pár éve, mert az összes akkori barátnőm vezetett valami blogot, úgymond akkor kezdett el divatba jönni ez az egész. Kimaradni meg hát ki szeret, magam is webfelületet ragadtam, és azóta is valamilyen felületen itt vagyok. Kezdetben blogspot-oztam, aztán áttelepedtem a gportalra, és itt kényelmes is volt. De rájöttem, hogy blogolni nem is olyan egyszerű (nem, nem akarok ebből szegény proli lány sír posztot). Egyszerűen nem nekem való. Amikor van miről írnom, akkor litániákat írok, amikor meg jön egy olyan hullámvölgy, akkor semmit. Ki kéne tudnom tölteni a sorokat, de egyszerűen mindig azt éreztem, hogy írni egy bejegyzést a semmiről mindenki idejét vesztegeti, de leginkább az enyémet. Most azonban van két szabadnapom, és van miről beszélnem, úgyhogy csapjunk bele. 

Ami változott:

● Decemberben, karácsony előtt pár nappal elhunyt a nagypapám. Én ekkor még Angliában voltam, ott kaptam a hírt. A karácsony ebből kifolyólag nem telt valami fényesen, de megpróbáltuk a legtöbbet kihozni belőle. Munkájából kifolyólag a papámat rengetegen szerették, így a temetésére is sokkal többen eljöttek, mint azt remélni mertük. A temetés január elején volt. Visszatértem Angliába, de az utolsó 2 hónapban már nehezen viseltem az otthon hiányát, ami egyébként nem gyakran jött rám.

● Idén március végén azonban végleg ott hagytam a jó öreg Angliát, ugyanis - egyik szemem sír, a másik nevet -, a host anyukám várandós lett. Ez egyfelől azt is jelentette, hogy egyel többen lesznek a családban, és szükségük lesz minden helyre és pénzre, másfelől azt is, hogy host anyukám GYES-re megy jópár hónapig, ilyen feltételek mellett pedig nem volt további szükség bébiszitterre. Fájó szívvel, de összecsomagoltam, elköszöntem az összes aupair kolleginától, és hazarepültem. 

● Az áprilist megkaptam gondolkodási, szocializálódási, pihenési időnek, de anya a lelkemre kötötte: egy hónap, és utána válaszokat akar arról, hogy mihez is kezdek az életemmel. Mindegy, hogy megint megyek-e külföldre, továbbtanulok-e, vagy munkát találok, de válaszokat akar. Ehhez képest még a nagy megpróbáltatás előtt elmentünk Amszterdamba pár napra, ami anya nagy vágya volt. A legjobb barátnője is jött Németországból. Fantasztikus pár nap volt, rengeteg fotó készült! Nézzétek!

   

● Miután visszajöttünk Amszterdamból, elkezdtem munka után kutakodni. Első próbálkozásomból kiindulva felkészültem a legrosszabbra is, de viszonylag hamar, 2 hét alatt találtam is megfelelőnek tűnő ajánlatot. Egy fiatal, spanyol vezetésű hotel keresett recepciósokat, jó angollal. Mondom, ezt nekem találták ki. Jelentkeztem, voltam meghallgatáson, IQ- és szeméályiségteszteket töltöttem ki, amit aztán kiküldtek Spanyolországba, majd vissza, mielőtt elnyertem volna a pozíciót. Május elején munkába is álltam a Deák téren, és azóta is ott töltöm napjaim egy remek csapattal, remek emberekkel. Nagyon nehéz volt előtapasztalat nélkül, kifejezetten kihívást jelentett, gyakran úgy éreztem, már a kollégáimat is kiborítom az értetlenségemmel. Azóta 3 hónap telt el, és jóval kevesebb az olyan folyamat vagy ügy, amit egyáltalán nem értek. Még mindig vannak gondjaim azért, nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy egyedül irányítsak egy műszakot, de szimplán mert csak úgy érzem, nem csinálnám elég jól. Ez remélhetőleg egy olyan dolog, ami idővel javulni fog. 

● Nagyra törő terveim vannak, be szeretnék költözni Budapestre, mert elegem lett az állandó ingázásból, és ezzel egy kollegina is így van. Most azon vagyunk, hogy a megfelelő embert és lakást felkutassuk. 

● Valószínűleg mostanában nem fogtok semennyi rajzot sem látni. Még mindig nagyon szeretem, de egyszerűen nincs időm arra, hogy leüljek, és rajzoljak. Arról nem is beszélve, hogy a legdúsabb ihletforrásom, mely a rajzolásban segített, mostanság igencsak megcsappant. 

Ami nem változott:

● Még mindig imádom a rókákat. A kedvenc állataim, és örökké azok is maradnak.
● Még mindig imádom a zöldet, bár kezdem elhanyagolni a ruhaköltemények terén. 
● Még mindig imádom a videojátékokat, a Stardew Valley-ről pl. azóta sem szoktam le.
Még mindig imádok utazni, szinte új életcélom lett, hogy minél több országba és helyre ellátogassak. 
● Még mindig imádok fotózni. 
● Még mindig szeretem az animéket, persze csak mértékkel van időm nézni most már. 
● Még mindig szeretem a sorozatokat. 
● Még mindig nem szeretek olvasni. 

Végszóként pár gondolat. Először is, töröm a fejem a "Lorie" név leváltásán. Már nem érzem magam Lorie-nak, főleg, hogy a munkahelyemen mindenki a nevemen hív, vendégeim az oldalon nemigen voltak, mindenki, aki Lorie-t ismerte, eltűnt az életemből. Másfelől túlságosan szeretem ahhoz, hogy megváljak tőle. Még nem döntöttem... 

Más. Aki régebb óta velem van, az tudhatja, hogy eddig a csetem csak bejelentkezett felhasználóknak volt elérhető. Úgy döntöttem, egy év után ezt próba jelleggel feloldom, szóval lehet megrohamozni a felületet! 

Aki olvasta ezt a pár rövidke sort, annak köszöntem megtisztelő figyelmét, a következő bejegyzésig zárom soraimat. 

Legyetek jók! 

Lorie

U.I.: Meg kéne tanulni spanyolul... 

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Szekrényem


● Rajzaim
● Mangáim
● Fotóim
● Írásaim
● Elérhetőségeim

 
Társalgó


A szerkesztő: 
Lorie
Az oldal indult: 2013. január 26
Kommentálás előtt: 
Cset- és csereszabályzat
Visszatérőknek: Csetikonok

 
Sententia
Lorie kérdezi:
Sok pénz egy utált munkáért, vagy kevés pénz valamiért, amit szeretsz?

Inkább keresek sok pénzt valamivel, amit nem szeretek.
Inkább keresek kevesebb pénzt valamivel, amit szeretek.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Figyelem! Az oldalon fellelhető minden rajz, fénykép, írás az én szellemi tulajdonomat képezi. Másolás, lopás büntetőjogi következményeket vonhat maga után! 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG