Lorie-tan szekrénye
To do list

Bejegyzés:

● 

Amit követek:

● Horizon Zero Dawn 
● Legend of Zelda:
Breath of the Wild
● Vikings (S02E07)
● Sherlock (S03E03)
● Tudors (S02E04)
● The Last Kingdom (S01E03)
● Ousama Game (E06)
● Mahoutsukai no Yome (E06) 
● New Danganronpa V3 
● Prince of Tennis
(Már harmadjára...
Imádom. S01E06)

Amivel kokettálok: 

● Reign
● Gunpowder
● Narcos
● Downton Abbey
● Black Sails
● Mi kis falunk
● Terápia
● Game of Thrones S08
● House of Cards S06
(nagyon várom! és hiszek benne!)
● The Crown S02
(nagyon várom!)
● The Witcher
(nagyon-nagyon várom!)
● 3gatsu no Lion
● Haikyuu movies
● Free! movies

 
Tájékozódj

● Szekrényajtó
● Hol vagyok?
● Lorie
● Parafatáblám 
● Vendégkönyv
● Reklámkönyv

 
Rókáim

>>Facebook<<
13 / korlátlan
 

 

Ikonra vár: -

 
Oh my Plurk!
 

Szekrényajtó

34. Voice

2017.08.30. 20:58, Lorie-tan
avagy ezúttal nem tudnék frappáns címet adni a bejegyzésemnek, így cheesy-corny mód az épp hallgatott számról kapja a nevét

Az utóbbi időszakban több ízben is hülyét csináltam magamból. Sajnálom, ez most egy ilyen bejegyzés lesz. Először is, miután feltettem nektek az új külsőt, pár nappal később behívtak egy szabadnapomon a munkahelyemre, hogy beszéljenek velem valamiről. Próbaidőn voltam, 3 hónapig. Sejtettem, hogy valamikor mostanság jár le, hó eleje felé, de nem tudtam, hogy mennek errefelé a dolgok. Szólni kell, hogy véglegesítsenek, vagy automatikus a folyamat, mindenesetre gondoltam, lassan szóvá teszem, hogy kivenném az első szabadságomat, gondolván, kivártam a 3 hónapot, a nyárból pedig egy hónap sincs vissza. Azt gondoltam, erről akarnak velem beszélni, amikor behívnak. Anyáékkal előtte napokat sakkoztunk, hogy vajon mi lehet az, ami miatt behívnak a szabadnapomon, de végül abban mind egyetértettünk, hogy nem fognak kirúgni, hisz alig van ember. Bementem. Már ott gyanús volt kicsit a dolog, hogy mikor beértem, a front office manager közölte, hogy ő is jön, de nem gondoltam bele többet annál, mint hogy végül is joga van tudni arról, mikor mennék szabadságra. Nos, nem a szabadságomról volt szó végül. Kivittek kávézni, és szépen kirúgtak. Nem kell mondanom, hogy igen váratlanul ért. Olyannyira, hogy mondani sem tudtam mit. Aznap teljesen használhatatlan voltam már, dühös voltam, és elkeseredett, és csak sírtam és sírtam, végig sem gondoltam, mi történik most velem. Aztán anyáék egy kicsit jobban belemásztak a kérdésbe, kiderült, hogy másfél héttel túlhaladtam a próbaidőszakot, a szerződésem pedig határozott időre szólt, november 7.-éig. Sehogy se ért össze a dolog. Jogás segítségét kértem, aki beavatott abba, hogy beértem a bizonyos felmondási időbe, amikor is a munkáltató 1 hónap munkavállalásra kötelezhet még a felmondást követően. Olyan mérges és feldúlt voltam, hogy úgy döntöttem, erre engem ember nem kötelez, úgyhogy alaposan körbejártam a lehetőségeim jogi téren, és kierőszakoltam a közös megegyezés alapján történő felmondást, amivel tulajdonképpen másfél extra hetet dolgoztam még, aztán többet nem. Sokat tanultam ezen a helyen, és tudom, látom a kollégákon, hogy szerettek, meg nem értenek egyet ezzel az egésszel, de ezután a történet után akkor sem maradnék náluk, ha könyörögnének.
Rögtön kirúgásom másnapján jött is egy telefon egy másik helytől, jóval kisebb, csendesebb, pénzben és munkaidőben is mást ígérő helytől, hogy recepcióst keresnek. Még ki sem hűlt a másik hely hullája, nyakig voltam a jogban, olyan hirtelen jött az egész, hogy nem igazán tudtam még odafigyelni erre a lehetőségre. Megígértem, hogy jelentkezek, és ha tudunk találkozni, részletesen el is mondom, mi nehezíti most számomra a döntést. Felmondtam, megkaptam a szerződést, szabaddá tettem magam, szóval felhívtam a helyet, hogy el tudnék menni, hogy megnézzem, miről is beszéltek nekem a telefonban, meg is beszéltünk egy napot. Reggel 7-re mentem, és este 7-ig ott kellett volna lennem, és tanulnom, ismerkednem. És bár nagyon sok párhuzamot vontam az előző munkahellyel, és minden és mindenki nagyon helyes volt, rám tört az az érzés, hogy ezt hosszútávon kell csinálni. Ha egyszer elkötelezem magam, akkor bele kell adnom mindent, és minden nap fel kell kelnem Halásztelekről reggel 4-kor, és minden nap este 9-re érnék haza, és nem kapnék ebédet, mert nincs szakács, egyszerűen azt éreztem, túl korai még. Ha az ember elmegy valahová dolgozni, főleg 12 órában, akkor a munkahelye akaratlanul is a második otthonává válik. Szerettem is volna, ha azzá válik. De úgy éreztem, még nem állok készen erre. Talán butaság volt. SZóval mindenesetre szégyenkezve, pironkodva megmondtam, hogy ezt én sajnos nem tudom vállalni. De rendesek voltak, minden kaput nyitva hagytak igazából, arra az esetre, hogy ha valaha vissza akarnék találni hozzájuk. 
Legutolsó sorban pedig a magánéletem sincs most igazán rendben. Most lett szabadidőm, foglalkozhatok azzal, amivel csak szeretnék, sorozatozhatok, blogolhatok, de közben azok az emberek, akiket itt hagytam a világhálón, míg én éltem az életem, egyszerűen eltűntek. Nem hibáztatom őket, amiért más irányba megy az életük, mégis csalódott vagyok, és úgy érzem, ismét csak hülyét csináltam magamból. 

Hiszek benne, hogy majd talpra állok. Uralkodik rajtam még egy kis zavar, például pesti lakást és külföldi munkát keresek egyszerre, de abban reménykedem, a zavar majd elül, és majd én is tisztán fogok újra látni. A dizit egyelőre meghagyom nektek. De még nem döntöttem el, hogy azért-e, mert továbbra is recepciós pozíción töröm a fejem. Mostanában nagyon gyakran hiányzik Chichester. Talán oda is visszalátogatok majd a közeljövőben. Vannak terveim, egyébként, sok-sok sorozattal töltöm ki az üres időt, új oldalakon, történeteken dolgozok, lakást és állást keresek, ha pedig minden kötél szakad, nyelveket fogok tanulni, nyelvvizsgázgatni. Csak aztán nehogy ismét hülyét csináljak magamból. 

Ezt az ömlengést hoztam most nektek, bocsánat a összeszedetlen hisztériáért, nem lesz belőle szokás.

Legyetek jók!
Lorie

Még nincs hozzászólás.
 
Csatlakoztam


#TringRocks

 
Szekrényem

● Rajzaim
● Mangáim
● Fotóim
● Írásaim
● Elérhetőségeim

 
Társalgó


A szerkesztő: 
Lorie
Az oldal indult: 2013. január 26
Kommentálás előtt: 
Cset- és csereszabályzat
Visszatérőknek: Csetikonok

 
Sententia
Az örökös vita...
Kávé vagy tea?

Kávé minden mennyiségben
Tea minden mennyiségben
Mindkettőt szeretem, a hangulatomtól függ
A körülményektől függ. Ha valakivel találkozom, kávé, ha szombat este egy kicsit fázok otthon, tea
Egyikért sem rajongok igazán, inkább... (chat)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az erdő rókái
Indulás: 2013-01-26
 

Figyelem! Az oldalon fellelhető minden rajz, fénykép, írás az én szellemi tulajdonomat képezi. Másolás, lopás büntetőjogi következményeket vonhat maga után! 


Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Felszálló holdcsomópont,Chiron, Lilith 2000 Ft. + ingyenes konzultáció. Most!    *****    Szerinted melyik könyvet kellene elolvasnom? Melyik film érdemes arra, hogy megnézzem? - Mementoim.Blogspot.hu    *****    Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok - Exkluzív Karácsonyi Ajándékok