Lorie-tan szekrénye
To do list

Bejegyzés:

● Pakk Japánból 2

 
Tájékozódj

● Szekrényajtó
● Hol vagyok?
● Lorie
● Parafatáblám 
● Vendégkönyv
● Reklámkönyv

 
Rókáim

>>Facebook<<
13 / korlátlan
 

Ikonra vár: -

 
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az erdő rókái
Indulás: 2013-01-26
 

Szekrényajtó

34. Voice

2017.08.30. 20:58, Lorie-tan
avagy ezúttal nem tudnék frappáns címet adni a bejegyzésemnek, így cheesy-corny mód az épp hallgatott számról kapja a nevét

Az utóbbi időszakban több ízben is hülyét csináltam magamból. Sajnálom, ez most egy ilyen bejegyzés lesz. Először is, miután feltettem nektek az új külsőt, pár nappal később behívtak egy szabadnapomon a munkahelyemre, hogy beszéljenek velem valamiről. Próbaidőn voltam, 3 hónapig. Sejtettem, hogy valamikor mostanság jár le, hó eleje felé, de nem tudtam, hogy mennek errefelé a dolgok. Szólni kell, hogy véglegesítsenek, vagy automatikus a folyamat, mindenesetre gondoltam, lassan szóvá teszem, hogy kivenném az első szabadságomat, gondolván, kivártam a 3 hónapot, a nyárból pedig egy hónap sincs vissza. Azt gondoltam, erről akarnak velem beszélni, amikor behívnak. Anyáékkal előtte napokat sakkoztunk, hogy vajon mi lehet az, ami miatt behívnak a szabadnapomon, de végül abban mind egyetértettünk, hogy nem fognak kirúgni, hisz alig van ember. Bementem. Már ott gyanús volt kicsit a dolog, hogy mikor beértem, a front office manager közölte, hogy ő is jön, de nem gondoltam bele többet annál, mint hogy végül is joga van tudni arról, mikor mennék szabadságra. Nos, nem a szabadságomról volt szó végül. Kivittek kávézni, és szépen kirúgtak. Nem kell mondanom, hogy igen váratlanul ért. Olyannyira, hogy mondani sem tudtam mit. Aznap teljesen használhatatlan voltam már, dühös voltam, és elkeseredett, és csak sírtam és sírtam, végig sem gondoltam, mi történik most velem. Aztán anyáék egy kicsit jobban belemásztak a kérdésbe, kiderült, hogy másfél héttel túlhaladtam a próbaidőszakot, a szerződésem pedig határozott időre szólt, november 7.-éig. Sehogy se ért össze a dolog. Jogás segítségét kértem, aki beavatott abba, hogy beértem a bizonyos felmondási időbe, amikor is a munkáltató 1 hónap munkavállalásra kötelezhet még a felmondást követően. Olyan mérges és feldúlt voltam, hogy úgy döntöttem, erre engem ember nem kötelez, úgyhogy alaposan körbejártam a lehetőségeim jogi téren, és kierőszakoltam a közös megegyezés alapján történő felmondást, amivel tulajdonképpen másfél extra hetet dolgoztam még, aztán többet nem. Sokat tanultam ezen a helyen, és tudom, látom a kollégákon, hogy szerettek, meg nem értenek egyet ezzel az egésszel, de ezután a történet után akkor sem maradnék náluk, ha könyörögnének.
Rögtön kirúgásom másnapján jött is egy telefon egy másik helytől, jóval kisebb, csendesebb, pénzben és munkaidőben is mást ígérő helytől, hogy recepcióst keresnek. Még ki sem hűlt a másik hely hullája, nyakig voltam a jogban, olyan hirtelen jött az egész, hogy nem igazán tudtam még odafigyelni erre a lehetőségre. Megígértem, hogy jelentkezek, és ha tudunk találkozni, részletesen el is mondom, mi nehezíti most számomra a döntést. Felmondtam, megkaptam a szerződést, szabaddá tettem magam, szóval felhívtam a helyet, hogy el tudnék menni, hogy megnézzem, miről is beszéltek nekem a telefonban, meg is beszéltünk egy napot. Reggel 7-re mentem, és este 7-ig ott kellett volna lennem, és tanulnom, ismerkednem. És bár nagyon sok párhuzamot vontam az előző munkahellyel, és minden és mindenki nagyon helyes volt, rám tört az az érzés, hogy ezt hosszútávon kell csinálni. Ha egyszer elkötelezem magam, akkor bele kell adnom mindent, és minden nap fel kell kelnem Halásztelekről reggel 4-kor, és minden nap este 9-re érnék haza, és nem kapnék ebédet, mert nincs szakács, egyszerűen azt éreztem, túl korai még. Ha az ember elmegy valahová dolgozni, főleg 12 órában, akkor a munkahelye akaratlanul is a második otthonává válik. Szerettem is volna, ha azzá válik. De úgy éreztem, még nem állok készen erre. Talán butaság volt. SZóval mindenesetre szégyenkezve, pironkodva megmondtam, hogy ezt én sajnos nem tudom vállalni. De rendesek voltak, minden kaput nyitva hagytak igazából, arra az esetre, hogy ha valaha vissza akarnék találni hozzájuk. 
Legutolsó sorban pedig a magánéletem sincs most igazán rendben. Most lett szabadidőm, foglalkozhatok azzal, amivel csak szeretnék, sorozatozhatok, blogolhatok, de közben azok az emberek, akiket itt hagytam a világhálón, míg én éltem az életem, egyszerűen eltűntek. Nem hibáztatom őket, amiért más irányba megy az életük, mégis csalódott vagyok, és úgy érzem, ismét csak hülyét csináltam magamból. 

Hiszek benne, hogy majd talpra állok. Uralkodik rajtam még egy kis zavar, például pesti lakást és külföldi munkát keresek egyszerre, de abban reménykedem, a zavar majd elül, és majd én is tisztán fogok újra látni. A dizit egyelőre meghagyom nektek. De még nem döntöttem el, hogy azért-e, mert továbbra is recepciós pozíción töröm a fejem. Mostanában nagyon gyakran hiányzik Chichester. Talán oda is visszalátogatok majd a közeljövőben. Vannak terveim, egyébként, sok-sok sorozattal töltöm ki az üres időt, új oldalakon, történeteken dolgozok, lakást és állást keresek, ha pedig minden kötél szakad, nyelveket fogok tanulni, nyelvvizsgázgatni. Csak aztán nehogy ismét hülyét csináljak magamból. 

Ezt az ömlengést hoztam most nektek, bocsánat a összeszedetlen hisztériáért, nem lesz belőle szokás.

Legyetek jók!
Lorie

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Szekrényem


● Rajzaim
● Mangáim
● Fotóim
● Írásaim
● Elérhetőségeim

 
Társalgó


A szerkesztő: 
Lorie
Az oldal indult: 2013. január 26
Kommentálás előtt: 
Cset- és csereszabályzat
Visszatérőknek: Csetikonok

 
Sententia
Lorie kérdezi:
Sok pénz egy utált munkáért, vagy kevés pénz valamiért, amit szeretsz?

Inkább keresek sok pénzt valamivel, amit nem szeretek.
Inkább keresek kevesebb pénzt valamivel, amit szeretek.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Figyelem! Az oldalon fellelhető minden rajz, fénykép, írás az én szellemi tulajdonomat képezi. Másolás, lopás büntetőjogi következményeket vonhat maga után! 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG