Lorie-tan szekrénye
To do list

Bejegyzés:

● Pakk Japánból 2

 
Tájékozódj

● Szekrényajtó
● Hol vagyok?
● Lorie
● Parafatáblám 
● Vendégkönyv
● Reklámkönyv

 
Rókáim

>>Facebook<<
13 / korlátlan
 

Ikonra vár: -

 
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az erdő rókái
Indulás: 2013-01-26
 

Szekrényajtó

35. Új munkálatokba fogtam

2017.09.02. 14:52, Lorie-tan
avagy csapongok

Kész össze-visszaság vagyok mostanában. Csupa végletesség, hogy úgy mondjam. Még mindig nem döntöttem el, mihez kezdjek az életemmel. Tudom, sokan azt mondják, hogy adjak időt magamnak, amíg minden leülepszik, és tisztán látom a dolgokat, de eddig még nem sikerült. Olyannyira nem, hogy Pesten keresek albérletet, de munkát külföldön. Ez már csak ilyen szokás nálam. Akárhányszor padlóra küld az élet, én rage quit-elek, és elmegyek egy évre máshová. És igazából nem lenne ellenemre. Szeretnék minél többet látni a világból, amíg még van rá lehetőségem, és eme tervem előtt egyengetem épp az utam. Csak tudnám, akkor miért keresek épp Pesten lakást...

Szóval pillanatnyilag inkább a netes életemnek hódolok, ha már a nyakamba szakadt ennyi idő. Kicsit szégyellem, mert ezt a sok energiát az új életembe is fektethetném, de amikor olyan jól esik! Egy új oldalamon dolgozok, és egy új történeten. Remélem, hamarosan mindkettőt meg is oszthatom veletek, de egyelőre mindkettő nagyon kezdetleges még. 

Ezen kívül a sorozataimmal vettem fel újra a fonalat, most épp a House of Cards-ot, és a Vikings-et nézem. 

Gyakran győzködöm magam azzal, hogy én így, ebben a környezetben, ennyi csinálni valóval nem vagyok magányos, de azért mégis csak. Rám tör a rajongás, vagy fellelkesülök valamin, és nincs, akivel beszéljek. Ez azért igen csak ijesztő. 

Mégis csak lehet, hogy ősziesre veszem majd az oldal külsejét. Időm, kedvem, és hangulatom is ahhoz van. 

Szedjetek össze!

Lorie

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Szekrényem


● Rajzaim
● Mangáim
● Fotóim
● Írásaim
● Elérhetőségeim

 
Társalgó


A szerkesztő: 
Lorie
Az oldal indult: 2013. január 26
Kommentálás előtt: 
Cset- és csereszabályzat
Visszatérőknek: Csetikonok

 
Sententia
Lorie kérdezi:
Sok pénz egy utált munkáért, vagy kevés pénz valamiért, amit szeretsz?

Inkább keresek sok pénzt valamivel, amit nem szeretek.
Inkább keresek kevesebb pénzt valamivel, amit szeretek.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Figyelem! Az oldalon fellelhető minden rajz, fénykép, írás az én szellemi tulajdonomat képezi. Másolás, lopás büntetőjogi következményeket vonhat maga után! 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG