Lorie-tan szekrénye
To do list

Bejegyzés:

● Pakk Japánból 2

 
Tájékozódj

● Szekrényajtó
● Hol vagyok?
● Lorie
● Parafatáblám 
● Vendégkönyv
● Reklámkönyv

 
Rókáim

>>Facebook<<
13 / korlátlan
 

Ikonra vár: -

 
Ajtó
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Az erdő rókái
Indulás: 2013-01-26
 

Szekrényajtó

36. Good ol' England

2017.09.07. 22:08, Lorie
avagy ismét útra kelek

Na, hát mint a cím is sejteti, sokat nem dagonyáztam a saját pocsolyámban. Még mindig nem döntöttem el, hogy milyen irányt adok az életemnek, de úgy döntöttem, addig is csináljunk valamit. Bármit. És miért ne vegyíteném a kellemest a hasznossal, ha megtehetem? Nem volt létszükségletem, de nyitva hagytam a lehetőségét annak, hogy ismét aupair legyek, és lám, a lehetőség ismét cska itt kopogtat be. Szeretek fair lenni, igazságosan játszani, és általában annak adom magam, aki először megkeresett, de ezúttal 3-4 másik lehetőségre mondtam nemet, csak hogy a nekem legmegfelelőbb (nek tűnő) lehetőségnek adhassam magam. Ugyan pénzben nem fog akkorát robbanni, mint bármilyen korábbi alkalmazásom, de sok más apróság mellett úgy döntöttem, ennyit nekem megér. Először is, 3 gyerek van. Aki követett előző aupairkedésem során, az tudja, hogy 2 gyerekre vigyáztam egy magyar családnál, és mi tagadás, voltak nehezebb napjaink. Na de akkor hogy merek bevállalni hármat? Hát kérem szépen, a legnagyobb gyermek 22, egyetemista (egyébként Brighton-ban), a középső 15, és a legkisebb 7. Pillanatnyilag egy magyar aupair-jük van, akivel valószínűleg még egy darabig közös szobán fogok osztozni, mert annyira megszerette a család, hogy elszállásolják még pár hétig, hónapig, mielőtt kiköltözik. Másfelől, a munkaidő rugalmas. Mivel mindenki iskolában van, ezért a nap java része szabad. Előreláthatólag a reggel lesz a legforgalmasabb, illetve a délután, amikor elviszek és meghozok mindenkit az iskolából, enni-ini kapnak, leckét csinálnak. Lesz lehetőségem valami mást is dolgozni mellette, hogy az amúgy átlagos fizetést egy kicsit megfejeljem. Tehát, összegezve, kevés munkaóra, ingyen lakhatás és étkeztetés, mindez 45 percre Londontól. 
Elkezdtem összeszedni az életem. Már meg is vettem a repülőjegyet, remélem, hibátlanul. Írtam egy hosszú listát arról, hogy kikkel kell mindenképp összeülnöm egy kávéra, ha már kint leszek, meg pár apróság vár még rám. Apróság úgy, mint új laptopot fogok venni, mert a mostani már elég fáradt, bankba kell mennem ezt-azt elintézni, és hát összerakni az életem újabb fél-egy évre, amit Magyarországtól távol fogok tölteni. De nem sokáig búcsúzom, már most látni előre, hogy a karácsonyt és a szilvesztert is egyaránt itthon fogom tölteni.
Gondolkodok rajta, hogy kéne egy tisztán angol nyelvű blogot is írnom, a kint töltött időmről. Még nem döntöttem ezügyben, mivel én meg a blogolás hajlamosak vagyunkk elhanyagolni egymást. Minek egy harmadik blog, amivel nem törődök? 
Hajh, azért be vagyok ám tojva rendesen. Először is, Luton az azért nem Gatwick. Amennyi terrortámadás van mostanában, főleg London környékén... Luton-t szeretik piszkálni. És ha még ez nem lenne elég, a Brexit-zűr még mindig nem múlt el Anglia felől. Ha egyszer a mi vezérünk úgy dönt, lezárja a határokat, a Brexit meg kitoloncolja a bevándorlókat... Na, de remélem, csak feleslegesen vizionálok. 
Mindenesetre újabb szakasza zárul le az életemnek, és egy újabb veszi kezdetét. Mindig izgalommal nézek valami új elébe, mindig azt remélem, majd valami jobb lesz, valami változik.
Akkor is boldog leszek, ha nem támogat senki. És most megyek, pakolok tovább. 

Lorie

Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Szekrényem


● Rajzaim
● Mangáim
● Fotóim
● Írásaim
● Elérhetőségeim

 
Társalgó


A szerkesztő: 
Lorie
Az oldal indult: 2013. január 26
Kommentálás előtt: 
Cset- és csereszabályzat
Visszatérőknek: Csetikonok

 
Sententia
Lorie kérdezi:
Sok pénz egy utált munkáért, vagy kevés pénz valamiért, amit szeretsz?

Inkább keresek sok pénzt valamivel, amit nem szeretek.
Inkább keresek kevesebb pénzt valamivel, amit szeretek.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

Figyelem! Az oldalon fellelhető minden rajz, fénykép, írás az én szellemi tulajdonomat képezi. Másolás, lopás büntetőjogi következményeket vonhat maga után! 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG